NAPOLI CASTORWEG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 214 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Napoli Castorweg. Meer weten? Ontdek meer

22 jul 2024 om 13:40 Zeer goed en hele lekkere pizza bodem. Hier ga ik vaker bestellen
22 jul 2024 om 8:06 Goed gevulde pizza, helaas geen verse knoflook , maar keurig de extra euro terug willen geven. Hier bestel ik nog n keer
21 jul 2024 om 19:02 Lekkerste pizzas van Hengelo
21 jul 2024 om 11:28 Voor de zoveelste keer besteld en weer lekker gegeten
21 jul 2024 om 1:18 23:12 besteld maar niks ontvangen niet eens aangebeld Groetjes Michael Treder Ik kom morgen wel even langs
20 jul 2024 om 23:36 Top eten snel bezorgd
19 jul 2024 om 11:46 Lekkere pizza’s en snel bezorgd. Jullie zelf gemaakte scherpe saus is echt een aanrader!
18 jul 2024 om 20:10 Ik schrijf niet heel vaak reviews, wanneer een zaak heel constant is wil ik nog weleens een review schrijven. Bij deze… Ik heb ca 5x besteld, de zaak zit 5 min lopen van huis. Altijd te laat, altijd lauw en zowel de pizza’s als aardappels zijn karig.
16 jul 2024 om 1:07 Heerlijke pizza’s
15 jul 2024 om 9:20 Slechte pizzas En slechte kapsalon Echt troep, ik haal er nooit weer
14 jul 2024 om 19:51 Döner was echt slecht en oud en droog
12 jul 2024 om 18:32 Ben tevreden